Yoga aan boord van Star Clippers

Door Redactie Nationale Recreatiegids
4 min

ROTTERDAM - Een cruisereis met Star Clippers is altijd heerlijk maar het wordt nu extra ontspannend gemaakt met Power yogalessen aan boord. Ervaring met yoga is niet vereist want de oefeningen vinden plaats onder professionele begeleiding. 

De eerste lessen beginnen ’s morgens in de Tropical Bar en duren een uur; ideaal om de dag mee te beginnen! De avondsessie vindt plaats in de frisse buitenlucht op het Zonnedek gevolgd door een optionele meditatiesessie. Het is ook mogelijk voor de geïnteresseerden om lezingen te volgen en zich te verdiepen in de filosofie van Power Yoga. Naast Power Yoga, biedt Star Clippers nu ook Yoga for Back Care (goed voor mensen met rugklachten) en Slim Yoga aan. 

De yoga reizen
Wiecruisen en yoga wil combineren kan dit jaar kiezen uit verschillende reizen. Zo is er bijvoorbeeld de fantastische trans-Atlantische reis vanBarbados naar Rome waar er gedurende 21 nachten heerlijk ontspannen genoten kan worden door de perfecte combinatie van cruise en yoga.  DeStar Flyer, ook wel de ‘ster van de zee’ genoemd, vaart naar de Baltische Zee. Verscheidene fitness cruises met onder andere yogalessen aan boord zijn mogelijk.

Praktisch
Zeilvakantiesop een van de Star Clippers zeilschepen kunnen geboekt worden bij reisagenten. Verschillende touroperators bieden Star Clippers cruises inhun brochures en op hun websites, door volledige pakketten met vluchtenen pre/post cruise accommodaties. Voor Nederland zijn dat volgende reisorganisatoren: Zeetours, Captain Cruise, Cruise Travel en Cruise Exclusief.

© Nationale Recreatiegids