Naaz verzorgt voorprogramma Lana Del Rey

Door ANP
2 min
De Nederlandse zangeres Naaz mag het voorprogramma van Lana Del Rey verzorgen. De Amerikaanse artiest staat dinsdagavond in de Ziggo Dome met een verrassingsshow die een week eerder werd aangekondigd. Naaz had zichzelf eerder 'aangeboden' als voorprogramma. Dat deed de 25-jarige met een whatsappje aan Ziggo Dome-directeur Danny Damman.

"Lieve Danny! Ik zie dat Lana Del Rey ff langskomt in jouw paleisje, mocht je denken... die droom van ons dat ik ooit in de ziggo kan spelen. Ik vind mezelf in Nederland de perfecte artiest te openen voor Lana Del Rey", luidde het WhatsAppbericht dat ze daarna deelde op Twitter. Uiteindelijk mocht Naaz privé-registraties van haar voorstelling in Carré opsturen naar het team van Del Rey.

Op Twitter deelt MOJO het nieuws maandagochtend. "Van een wild idee op Twitter naar je grote droom verwezenlijken: voor Naaz is het werkelijkheid geworden want ze staat morgen in het voorprogramma van Lana Del Rey in de Ziggo Dome", schrijft de organisator. Ook Naaz zelf deelt het nieuws, aan de hand van een appje dat ze van Damman ontving. "Het is je enorm gegund! Kan niet wachten!", schrijft de directeur.