Latin in the Park reist door naar Brazilië

Door Nationale Recreatiegids
2 min
Op zaterdag 9 september reist Latin in the Park door het land van de Copacabana, Samba en ’s werelds grootste carnaval. Na twee succesvolle eerdere edities eindigt deze zomer de Latinreis in Brazilië met de bekendste sambaband van Nederland, Roda da Holanda. Fantine Tho, zangeres en voormalig lid van de Braziliaanse meidengroep Rouge, zal de gastvrouw van de avond zijn, meldt Zuiderpark Theater.

Roda da Holanda zal de avond toewijden aan iconische artiesten uit de sambawereld met nummers van Beth Carvalho, Alcoine, Arlindo Cruz, Jorge Ben Jor en meer. Om de heupen alvast wat losser te maken begint de avond met een sambaworkshop van Lita Morena. Daarna begint het feest met Roda da Holanda en DJ Mano Fred.

Latin the Hague

Latin the Hague is een jonge, Haagse evenementenorganisatie dat geleid wordt door Daniël Patanduk en Richell Dhanpal. Zij hebben als doel Latijns-Amerikaanse dans- en muziekcultuurevenementen te organiseren in Den Haag en omstreken. Zij streven naar laagdrempelige en toegankelijke evenementen. Dit evenement is onderdeel van de serie Latin in the Park. Voor meer informatie kijk je op www.zuiderparktheater.nl/latin.