Dit is de mooiste festivallocatie van Nederland

Door Nationale Recreatiegids
2 min
Uit het Cultuursector Merkenonderzoek van Hendrik Beerda Brand Consultancy is gebleken dat de locatie van Concert at SEA de mooiste festivallocatie van Nederland is. Hiermee staat het festival hoger dan andere evenementen zoals het Oerol festival op Terschelling en de Parade, die dit jaar in zowel Eindhoven, Den Haag, Utrecht en Amsterdam plaatsvond. Dat meldt Hendrik Beerda Brand Consultancy.

Het festival op de Brouwersdam in Zeeland staat in de top 5 van grootste festivals van Nederland. Het hoogtepunt van Concert at SEA dit jaar was het optreden van BLOF, die het festival volgend jaar voor de zeventiende keer organiseert. Het festival vindt plaats van 27 tot en met 29 juni 2024.

Dit is de top vijf volgens het Merkenonderzoek:

1.     Open Monumentendag

2.     Concert at SEA

3.     Oerol

4.     Museumnacht Amsterdam

5.     Parade

Het Cultuursector Merkenonderzoek is uitgevoerd in samenwerking met de Universiteit van Amsterdam en wordt sinds 2006 uitgevoerd. Voor het onderzoek zijn 13.000 respondenten gevraagd over de reputatie en groeipotentie van alle Nederlandse cultuurorganisaties. Voor het onderzoek zijn geen opdrachtgevers en Hendrik Beerda voert het onderzoek in eigen beheer uit.