Ouwehands Dierenpark wordt deze week omgetoverd tot Silent Disco

Door Nationale Recreatiegids
2 min
Op zoek naar een uniek feestje? Dan stopt jouw zoektocht hier. Deze week op vrijdagavond is er in Ouwehands Dierenpark namelijk een silent disco. Dat meldt Looopings.

Het evenement wordt georganiseerd door een Brits bedrijf genaamd Silent Disco in Incredible Places. Het bedrijf organiseert feesten door heel Europa en komt nu ook in Nederland. Op 14 oktober geeft het ook een feest in de Aakerk in Groningen. De organisatie stopt ook in Zwolle, Maastricht en Den Haag. Hiervoor is het bedrijf al op andere plekken in het land geweest.

De silent disco staat in het teken van 90’s muziek, party dance en R&B. Er zijn uiteraard koptelefoons om de muziek mee te beluisteren. Daarbij kunnen bezoekers kiezen tussen drie kanalen. Het feest duurt van 19.00 tot 22.00 uur. De minimumleeftijd is 18 jaar.

Tickets

Op eventbrite.co.uk zijn kaartjes te koop, in de voorverkoop kosten deze 26,79 euro. Een normaal kaartje gaat over de toonbank voor 33,50 euro. Naast reguliere kaartjes zijn er ook VIP-tickets verkrijgbaar. Dan heb je voorrang bij binnenkomst en krijg je ook een led-souvenir.