Maywood ontkomt niet aan optreden met Joling

Door Redactie Nationale Recreatiegids
2 min
(Novum) - Ook als de zusjes van Maywood elkaar weer in de haren vliegen, moeten ze optreden met Gerard Joling. "Ik kan niet garanderen dat er geen wrijving ontstaat, maar hoe dan ook zijn de zusters contractueel verplicht om de shows te doen", vertelt Joling vrijdag in het AD.

Voor zijn Lekker-concerten, die volgende maand plaatsvinden, bracht Joling Alice en Caren van Maywood weer bij elkaar. Tot verbazing van velen, want de zusjes lagen al jaren met elkaar in de clinch. Hoewel Maywood, bekend van hits als Late at Night en Rio, een reputatie heeft, ligt Joling niet wakker. "Ik heb veel contact met ze en het gaat echt heel goed. Hun optreden staat als een huis. Ik schrik er 's nachts niet van wakker dat het wel eens mis kan gaan."

Joling wierp zich niet alleen voor de zusters van Maywood op als vredestichter, ook heeft hij de strijdbijl met zijn 'valse stiefzuster' Gordon begraven. De twee zitten midden in de opnamen van een nieuw RTL-programma waarvoor ze twee weken samenwonen. "Het is zo leuk, het is weer gieren geblazen. Natuurlijk, we zijn allebei ego's, hebben soms een beetje haantjesgedrag."

De 51-jarige zanger heeft naar eigen zeggen geleerd van eerdere ruzies en strubbelingen. "Ik heb geleerd dat je niet met iedereen bonje moet maken. We leven in een klein land, waar we elkaar altijd weer tegenkomen. Je moet met elkaar door een deur blijven kunnen."