The Voice-kandidate nuchter onder favorietenrol

Door Redactie Nationale Recreatiegids
1 min
(Novum) - Julia van der Toorn blijft met beide benen op de grond staan na alle lofuitingen die ze ontving na haar optreden bij The Voice of Holland. De 18-jarige zangeres zong vrijdag bij de talentenjacht een akoestische versie van Britney Spears' nummer Oops!... I Did it Again. Het nummer belandde na de show op nummer één in de lijst met meest gedownloade nummers van iTunes.

"Het legt geen grote druk op me", zegt Van der Toorn, die nu al wordt getipt als een van de favorieten van het seizoen, in het AD. "Ik zie wel wat er verder gebeurt. Mocht ik niet winnen, dan ben ik al superblij met alle positieve commentaren." Julia, die aan het conservatorium in Utrecht studeert, gaf zich op aanraden van een vriendin op voor de 'blinde audities' van The Voice. "Uit eigen beweging had ik dat misschien nooit gedaan, omdat ik niet zo commercieel ben ingesteld."

De zangeres wil in de zangwedstrijd zo veel mogelijk akoestische nummers ten gehore brengen. "Ik en mijn gitaar, daar voel ik me het beste bij."