Gordon bestempelt release singles als comeback

Door Redactie Nationale Recreatiegids
2 min
(Novum) - Gordon vindt dat hij bezig is met een comeback. De 45-jarige zanger was tot maart lid van Los Angeles, the Voices, maar brengt nu als solozanger drie nieuwe singles uit.

"Het is een hele nieuwe sound, dus eigenlijk is het een comeback", vertelde de zanger in RTL Boulevard. Onder meer het nummer dat bij zijn programma Hotter Than My Daughter hoort, brengt Gordon op de markt.

Hij bracht drie jaar geleden voor het laatst een solosingle uit. "Ik dacht: waarom al je tijd verdoen door om de zo veel maanden een single uit te brengen. Ik dacht, ik breng ze alle drie tegelijk."

Naast de muziek is de zanger momenteel ook druk bezig met een nieuw realityprogramma met Gerard Joling. Daarom heeft Gordon weinig tijd gehad om de breuk met Wesley Mutsaars te verwerken. "Het is heel moeilijk, ik heb de afgelopen maand geen kant opgekund met mijn emoties", vertelt Gordon. "Het is een beetje onwerkelijk nog allemaal. Ik denk dat de klap nog moet komen."

Gordon maakt binnenkort een nieuwe start door van Blaricum te verhuizen naar Amsterdam, waar de zanger opgroeide. "Ik ben 45 en zit in de bloei van mijn leven. Ik heb het gevoel dat ik in Blaricum op Zorgvliet of een begraafplaats zit", aldus Gordon. "Dat wil ik niet. Ik wil leven."