Jim Bakkum blij met première Flashdance

Door Redactie Nationale Recreatiegids
2 min
(Novum) - Jim Bakkum is tevreden over de première van de musical Flashdance zondag in Tilburg. "Ben zo blij dat het goed is gegaan", twitterde de zanger en acteur die in de musical de rol van Nick speelt.

De 26-jarige Bakkum vindt dat zijn collega's het goed hebben gedaan. "Ben heel trots op de hele cast." In de musical, die te zien is in onder meer Groningen, Utrecht en Rotterdam, spelen ook Carry Tefsen en Anouk Maas.

De 27-jarige Anouk Maas is blij dat de première erop zit. "Nu het achter de rug is, kunnen we onze energie gaan verdelen over de komende maanden", zegt de actrice, die in de musical te zien is als Alex, maandag in De Telegraaf. Maas is heel blij met haar rol in de musical. "Voor het eerst in mijn carrière heb ik een hoofdrol te pakken."

Ook Carry Tefsen vindt het erg leuk om in de musical te spelen. "Nu ik weer een rol in een reizende productie heb, merk ik toch ook wel dat ik het erg leuk vind." De 75-jarige Tefsen heeft veel bewondering voor collega Anouk. "Zij is, net als ik, danseres van beroep", legt ze uit. "Die ijzeren discipline en de wonderen die ze daarmee op het toneel verricht, geven me ook bakken met energie."