Toppers waarschuwen voor nepkaartjes jubileum

Door Redactie Nationale Recreatiegids
2 min
(Novum) - De Toppers drukken iedereen op het hart geen kaarten te kopen voor hun jubileumconcerten. De zangers, die volgend jaar het tienjarig bestaan van de gelegenheidsformatie vieren, laten via hun management weten dat de kaartverkoop nog niet is gestart en dat er nepkaarten in omloop zijn.

Voor Toppers in Concert 2014 zijn nog geen data geprikt. Kaarten zijn evenmin te koop, maar toch worden die volgens het management al aangeboden. "Wij verzoeken alle trouwe Toppers-fans met klem zich niet te laten verleiden tot de koop van tickets via internet of andere aanbieders. Dit voorkomt een hoop teleurstellingen en een lege portemonee."

Volgens het management van de heren heeft de organisatie van Toppers in Concert zijn handen vol aan de vele vragen van belangstellenden. "Al weken wordt de organisatie van Het Grootste Meezingfeest van het Jaar werkelijk overstelpt met vragen over de data, start van de kaartverkoop en over het thema."

Begin volgende maand moet meer duidelijk zijn over de volgende Toppers-concerten. "De organisatie is achter de schermen druk bezig met het jubileum en maakt in de eerste week van november meer nieuws bekend over de jubileumeditie."