Deze artiesten zie je tijdens het AVROTROS Muziekfeest in Zeewolde

Door Nationale Recreatiegids / Ilias van Bruggen
3 min
Op 29 mei staan zo’n 30 artiesten weer op het podium tijdens het Muziekfeest van AVROTROS in Zeewolde. Onder andere Donnie, Marco Schuitmaker, Tino Martin en Samantha Steenwijk staan op de agenda, meldt Omroep Flevoland.

Vorige maand liet de omroep al weten dat het muziekfestival in Zeewolde wordt georganiseerd. Een deel van de line-up ontbrak nog, maar die is nu volledig bekend.

Zeewolde veertig jaar

Dat het Muziekfeest naar Zeewolde komt is niet zomaar. De gemeente nodigde de omroep uit om het feest in de Flevose stad te organiseren. Dit valt samen met het veertigjarig bestaan van Zeewolde.

Toen werd al duidelijk dat Donnie en Marco Schuitmaker op het podium zouden staan en dat wordt nu bevestigd. Andre Hazes Junior werd ook genoemd, maar dat was nog niet zeker. Ook staat hij niet op de lijst die nu is vrijgegeven.

Gratis toegang

Geïnteresseerden kunnen volgende week woensdag 29 mei naar Zeewolde komen om te genieten van het festival. Het podium staat op pontons in de Aanloophaven.

Je hoeft overigens geen kaartje te kopen, maar er is wel een maximumaantal bezoekers, stelt de gemeente. Vol is dus vol.

Artiesten

De volledige line-up luidt als volgt: Alex, De Bevers, Yves Berendse, Wesley Bronkhorst & Bizzy, Henk Damen, Donnie, Stef Ekkel, Fetty, Frans Duijts, Quido de Graaf, Raymon Hermans, Jeffrey Heesen, Robert van Hemert, René Karts, Wolter Kroes, Jeffrey Kuipers, Tino Martin, Danny de Munk, Mike Peterson, Wilbert Pigmans, Donny Ponsen, Re-Play & Ruth Jacott, Senna, Marco Schuitmaker, Jan Smit, Monique Smit, Samantha Steenwijk, John West en Jeroen van Zeist.