Word jij de nieuwe 'campingburgemeester' van Zwarte Cross?

Door Nationale Recreatiegids / Ilias van Bruggen
3 min
Het is één van de grootste campings van het land: de camping op de Zwarte Cross. Zij zoeken nog iemand die hen een handje wil helpen. Een once-in-a-lifetime-kans is hoe het festival noemt. Wie deze taak op zich neemt wordt de ‘burgemeester’ van 30.000 jolige en brakke feestvierders, meldt AD.

Er is weinig personeel op de markt. Dat merken ook festivals. Maar voor de werkenden betekent dit keuze. En nu komt er een wel heel opmerkelijke vacature vrij. Festival de Zwarte Cross in Lichtenvoorde zoekt namelijk naar een ‘campingburgemeester’. De organisatie noemt het een once-in-a-lifetime-kans. Ook al is het maar voor een weekend.

Tijdens het festival staat de campingburgemeester klaar om alles op de camping in goede banen te leiden. Er wordt dan nogal wat van je verwacht: op het drukste moment kunnen er zo’n 30.000 campinggasten verblijven.

“Je verwelkomt bezoekers, beantwoordt vragen en spreekt bezoekers aan. Je hoeft geen lintjes door te knippen, maar houdt wel een oogje in het zeil op het gebied van de openbare orde en veiligheid”, luidt de vacature. Het festival vindt plaats van 18 tot en met 21 juli.

Extra openbare dag

Inmiddels zijn er via de website van het festival enkel kaartjes voor donderdag te koop. Een weekendticket of dagtickets voor vrijdag, zaterdag en zondag zijn allemaal verkocht. Op TicketSwap zoeken maar liefst 12.000 mensen nog naar een zaterdagkaart.

Die donderdag is een extra toegevoegde dag. Voorheen was deze festivaldag alleen voor campinggasten, maar dit jaar voegt de Zwarte Cross het toe als openbare dag voor alle bezoekers van het festival.

Wil jij graag reageren op de vacature? Dat kan via deze link.