Nieuwste editie van ‘Zuiderpark Vakantiepark’ luidt zomervakantie in

Door Nationale Recreatiegids
3 min
Met een hiphopfamileshow door Rico van Opgezwolle en Dries van Typhoon, knalt het Zuiderpark Vakantiepark de zomer in. Op maandag 15 juli gaat het vakantiepark van start en op donderdag 22 augustus is er voor het eerst een afsluitdag, met de voorstelling van EXIT van Piet Van Dycke in samenwerking met Kinderopvang 2Samen. Dit meldt het Zuiderpark Theater. 

De zomervakantie in Den Haag start dit jaar met de hiphopshow ‘Frenk de Slak – Tempo!’ door Rico van Opgezwolle en Dries van Typhoon. Het hele gezin kan genieten van coole beats en teksten over Frenk, de funky slak die overal de tijd voor neemt. Ook zijn er op de eerste dag al workshops en optredens op theatereiland bij te wonen.

Patatbak

Snackgelok heeft dit jaar een levensgrote patatbak waar kinderen in kunnen liggen en naar hele verhalen over consumptiedrang en geluk kunnen beluisteren. En niet alles is even positief want ook de belangrijkste vraag ‘Wanneer is het genoeg?’ komt aan bod. De grote patatbakken van Tryater zijn van 15 tot en met 25 juli te bezoeken op het theatereiland.

EXIT

Het Zuiderpark Vakantiepark sluit dit jaar voor het eerst af met een voorstelling. EXIT van Piet Van Dyke in samenwerking met Kinderopvang 2Samen zit vol met acrobatiek, dans en balans door vier circusartiesten. De Volkskrant, NRC en de Standaard gaven de voorstelling eerder al 4 sterren.

Het Zuiderpark Vakantiepark voor gezinnen en jongeren is van dinsdag 16 juli tot en met donderdag 22 augustus gratis te bezoeken. Meer weten over het programma? Alle info vind je hier

Afbeelding: Zuiderpark Vakantiepark