Mega Piraten Festijn in Oldebroek viert dit jaar 20-jarig bestaan

Door Nationale Recreatiegids / Ilias van Bruggen
2 min
Het Mega Piraten Festijn keert dit jaar op 30 augustus terug naar Oldebroek. Dit jaar een speciale editie: het feest bestaat 20 jaar. Op het programma staan bekende artiesten als Jeroen van der Boom, Jan Smit, Boer Harm, Marco Schuitmaker en Jannes. De voorverkoop is al begonnen.

De eerste editie van het Mega Piraten Festijn werd op 10 april 2004 in Lemelerveld georganiseerd. Destijds kon organisator Eddie Mensink de vergunning overnemen van een vorig festival. Toen besloot hij om het Mega Piraten Festijn te richten op Nederlandstalige liedjes. In eerste instantie was niet iedereen even enthousiast over het nieuwe evenement, maar door de jaren heen groeide het evenement uit tot een zeer bekende in de regio en daarbuiten. Vorig jaar trok het festival meer dan 30.000 bezoekers.

Programma

Op het programma dit jaar staan onder meer Jeroen van der Boom, Jan Smit, Jannes, Raymon Hermans, Boer Harm en Monique Smit. Het terrein is open om 19:00 uur en het feest duurt tot 01:00 uur. Meer informatie via de link.