Armin van Buuren keert terug naar Rotterdam met A State of Trance

Door ANP
2 min
Armin van Buuren keert volgend jaar terug naar Ahoy Rotterdam met A State of Trance. Het trance-evenement vindt plaats op 21 en 22 februari 2025. Dat maakte de dj donderdag bekend in zijn radioprogramma op zijn eigen platform. Van Buuren werkt dit keer samen met Insomniac Europe, de Europese tak van de Amerikaanse organisator Insomniac.

"A State of Trance blijft maar groeien, dus ik kijk ernaar uit om samen te werken met Insomniac Europe en te blijven innoveren," zegt Van Buuren. "Vorig jaar zagen we een enorme uitbreiding, niet alleen door te verhuizen naar Rotterdam, maar ook door het festival om te vormen tot een tweedaags festival met een eigen hotel, tientallen artiesten, sprekers, evenementen en allerlei activiteiten. Dit voelt echt als een nieuw hoofdstuk voor ons, en ik ben benieuwd wat we samen allemaal kunnen bereiken."

Een van de hoogtepunten van het weekend belooft de vijf uur durende set van Van Buuren op de vrijdag te worden, waarin de dj verschillende artiesten uitnodigt om samen met hem te draaien. Op de zaterdag kunnen bezoekers een nacht lang genieten van meer dan 25 verschillende dj's, verspreid over vijf podia.

Wie een kaartje voor het evenement wil, kan zich voorregistreren via de website van A State of Trance. De voorverkoop start vervolgens op donderdag 5 september om 11.00 uur. Reguliere tickets zijn verkrijgbaar vanaf 12.00 uur.