De Brabantse Winter keert in kerstvakantie terug naar Brabanthallen

Door Nationale Recreatiegids / Johanne Levinsky
2 min
Zeventien dagen winterse magie, gezelligheid en optredens. De Brabantse Winter was vorig jaar een groot succes en keert deze kerstvakantie daarom weer terug naar de Brabanthallen. Bezoekers kunnen van 20 december tot en met 25 januari wederom door het gezellige winterdorp lopen, schaatsen, après-skiën, genieten van livemuziek en attracties, biertjes drinken in de Biergarten en lekker eten bij foodtrucks. Nieuw dit jaar is het pop-uprestaurant Zuiderlicht. Dit meldt Brabanthallen. 

Het winterparadijs heeft er dit jaar twee extra hallen bij, voor nog meer activiteiten en attracties. Het pop-uprestaurant Zuiderlicht is een nieuwkomer en ontwikkeld in samenwerking met Spijsbereiders en Eetbar DIT. Op het menu staan allerlei shared dining-gerechten. Boeken voor de openingsavond is inmiddels al niet meer mogelijk.

Winterwonderland

Traditiegetrouw kunnen bezoekers er schaatsen op de grote schaatsbaan en zijn er zeven curling banen. De Biergarten en wijnbar zijn ook bekenden van de Brabantse Winter. Net als het winterwonderland voor kinderen, waar ze kunnen genieten van een draaimolen, zweefmolen en rups.

Het Winterpodium en de Après-Ski XXL zijn dit jaar nóg groter. Het uitgebreide programma hiervoor maakt Brabanthallen op 23 september bekend.

Tickets kopen? Dat kan vanaf woensdag 25 september om 19.00 uur.