Heleen van Royen nieuwe ambassadeur Koninklijke Hondenbescherming

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
Heleen van Royen mag zich vanaf vandaag officieel de nieuwe ambassadeur van de Koninklijke Hondenbescherming noemen. De schrijfster, die thuis twee honden heeft, zegt uit te kijken naar het werk voor de organisatie.

"Mijn honden betekenen heel veel voor me. De dagelijkse wandelingen houden me fit en ik zou echt niet weten wat ik zonder ze moet", laat ze in een verklaring weten. De Koninklijke Hondenbescherming zegt "trots" te zijn dat het Van Royen heeft gestrikt als ambassadeur. "Heleen heeft al heel lang honden en weet als geen ander hoe belangrijk het is om deze dieren de juiste zorg en bescherming te geven."

De schrijfster gaat meehelpen aan de bouw van een speciaal opvangcentrum in Overijssel voor oudere en kwetsbare honden waar de dieren extra ruimte en speciale zorg krijgen. Van Royen is enthousiast over het project. "De plannen zien er geweldig uit. Ik ga er persoonlijk voor zorgen dat het er komt en de aandacht eraan geven die het verdient."

Op 3 oktober loopt de schrijfster bovendien mee met de Honden voor Honden Loop op het Erkemederstrand. Hiermee hoopt ze de eerste financiƫle bijdrages te kunnen ophalen voor de Hondenbescherming. Ook presentatrice Britt Dekker, die eerder dit voorjaar al als ambassadeur van de organisatie werd gepresenteerd, doet hieraan mee.

Door: ANP