Theaterconcept Hotel Wonderland is op zoek naar partner(s) voor een doorstart

Door Redactie Nationale recreatiegids
3 min
Hotel Wonderland, een uniek theaterconcept in Zaandam, is één van de slachtoffers van de coronacrisis. De oprichters hopen nog op een commerciële partner die wil helpen met het maken van een doorstart. Dat meldt Pretwerk.

Hotel Wonderland is geen echt hotel, maar een onderdompeltheater. De gasten checken in en worden meegetrokken in een verhaal. Er wordt gebruik gemaakt van acteurs die de richting van het verhaal bepalen. Op de website wordt nu kort uitgelegd in welke situatie de initiatiefnemers zijn beland. 

Faillissement 

De afwikkeling van het faillissement is in gang gezet. Maar toch is er nog een sprankje hoop dat het concept niet volledig verloren gaat. Michil Groenesteijn, één van de initiatiefnemers, ziet wel kansen voor een partij uit de theaterwereld of recreatieve sector met een groot bereik. 

Doorstart 

Groenesteijn: “Het concept van Hotel Wonderland is niet perse gebonden aan deze locatie, maar het hier doen zou wel een groot voordeel zijn, want alles dat je nodig hebt staat hier al. Dat vraagt wel om snelle actie, want binnen afzienbare tijd zal het pand leeg moeten. Wanneer dat precies is weten we alleen nog niet.”

Door: Nationale Recreatiegids / Femke van Arendonk 
Beeld: Hotel Wonderland / Pretwerk