UMA Concepts wordt nieuwe Food & Hospitality partner van Van Gogh Museum

Door Nationale Recreatiegids
2 min
De 50ste verjaardag van het Van Gogh Museum is gevierd met een opgefrist museum. In het Atrium is de nieuwe LED wall al een eyecatcher en het nieuwe café is geopend. Alles is ontworpen met een duidelijke ‘Van Gogh’ signatuur. Naast het museumrestaurant is er ook een Van Gogh koekcorner gebouwd. Hier is de unieke Van Gogh Zonnekoek, samen met meesterpatissier Roger van Damme en Topchef Schilo van Coevorden, voor ontwikkeld. Ook het nieuwe Rietveld café is het bezoeken waard en wordt door UMA Concepts gerund. Dit meldt MT/Sprout.

Verbetering van de hospitality, beleving en kwaliteit van de horeca is een belangrijk onderdeel en verlengstuk, voor een nog betere bezoekersbeleving. Samen met horecapartner UMA Concepts wil het Van Gogh Museum dit bereiken.

Op nieuw niveau

Ilse Lugard en Tobias Overgoor, founders van UMA Concepts, brengen een nieuwe standaard in de wereld van food & hospitality. Ze combineren vakmanschap, expertise en een rijk palet op het gebied van food & hospitality met interieurbouw en next level concept creatie – dit alles geïnspireerd door nieuwsgierigheid naar wat mensen willen. Naast het Van Gogh Museum, heeft UMA Concepts ook een partnerschap met projectontwikkelaars APF en Zadelhoff.

UMA Concepts doet na de zomer ook de personeelsrestaurants van het Van Gogh Museum. Ook alle catering en events voor het Van Gogh Museum worden exclusief door UMA Concepts verzorgd.

Door: Nationale Recreatiegids

Afbeelding: MT/Sprout