Kamping Kantoor event in Antwerpen zorgt voor geïnspireerd teamuitje

Door Marian van Reesch
2 min
Na de vakantie kost het altijd wat moeite om weer terug te komen in de workflow. Van 11 tot en met 15 september kun je de inspiratie weer doen vloeien met een teamuitje op de camping van Kamping Kantoor in Antwerpen. Hier kan je een overleg plannen of een workshop volgen in een outdoor vergaderkamer. De werkdag wordt dan afgesloten met Tent Talk, waarbij sprekers inspiratievolle presentaties geven. Dit meldt Events.nl.

Spreker Christophe Doninck van Trotsmakers wil ervoor zorgen dat mensen minder bescheiden zijn over hun werk. Terwijl ‘trots zijn’ niet het doel is, zorgt het wel voor een gemotiveerder en veerkrachtiger team. De interactieve presentatie van Doninck is op donderdag 14 september te volgen van 17:30 tot 18:30.

Duurzaamheid

Jonas Burm, design & innovation director voor de Sustainability projecten bij made, ondersteunt bedrijven bij het ontwikkelen van succesvolle producten, diensten en businessmodellen. In zijn talk op maandag 11 september vertelt hij over de voordelen van duurzaamheid en over de tools waarmee je dit kan bereiken. Zijn talk loopt van 17:00 tot 17:45.

Netwerken

Dit is de tweede keer dat het Kamping Kantoor evenement in Antwerpen plaatsvindt. Ook dit jaar maakt de organisatie gebruik van het conversationstarter platform. Hierdoor weet je wie er ook deelneemt aan het event en wordt het netwerken vergemakkelijkt.

Klik hier voor tickets en meer informatie.

Door: Nationale Zorggids / Marian van Reesch