Frank van der Lende krijgt avondshow op Radio Veronica

Door ANP
2 min
Frank van der Lende krijgt een nieuw programma op Radio Veronica. De radio-dj gaat vanaf komende maandag de avondshow Frank tot Laat maken. Het programma is iedere week te horen van maandag tot en met donderdag tussen 21.00 en 00.00 uur.

"Frank tot Laat moet voelen als een gezellige biertuin met gekleurde lampen, liveoptredens en lekker lullen over het leven en goede muziek", zegt Van der Lende. "Ik heb zin om met de luisteraars een intieme show te maken op de late avond."

"Frank weet als geen ander hoe hij sfeer maakt op de radio", zegt Robbert-Jan van de Velde, de Station Director van de zender. "Met zijn nieuwe programma creƫert hij ook in de avond een clubhuisgevoel." De radio-dj neemt op maandag het sportweekend door met sportanalisten van de Hard Gras Podcast en op donderdag wordt ruimte geboden aan artiesten, met studiogasten en liveoptredens.

Door de komst van Gerard Ekdom, Wouter van der Goes en Frank van 't Hof gaat de programmering van Radio Veronica op de schop. Van der Lende presenteert nu een programma tussen 12.00 en 14.00 uur. Wie zijn tijdslot overneemt, is nog niet bekend. Deze week wordt meer bekend over de rest van de programmering, aldus een woordvoerder.