HISWA te Water: veel bezoekers en standhouders verwacht

Door Johanne Levinsky
3 min
De watersportbeurs HISWA te Water is dit jaar van 28 augustus tot en met 1 september 2024 in Batavia Haven in Lelystad. Op de beurs staan allerlei standhouders in de watersport en komen liefhebbers van de sport wederom een kijkje nemen. De organisatie hoopt dit jaar net zoveel boten en bezoekers te kunnen trekken als vorig jaar. Dit meldt HISWA te Water.

Vorig jaar lagen er 424 boten in het water bij de beurs in de Batavia Haven van Lelystad. De editie van 2023 was hiermee de grootste ooit. Niet alleen de plekjes in het water, maar ook de stands op de kade stonden vol. Dertigduizend watersportliefhebbers kwamen een bezoekje brengen aan de beurs.

Standhouders en bezoekers hebben ook dit jaar veel interesse in de beurs. Er zijn nog wel plekken beschikbaar in het water voor aanbieders van boten. Voor andere soorten watersport zijn er straks tentjes rondom de haven.

Bezienswaardigheden op HISWA te Water

Wat is er straks allemaal te zien? Onder meer boten van het topmerk Wajer uit Nederland, jachten om comfortabel de wereld mee rond te reizen en zeilboten voor tripjes over de Wadden. Volgens HISWA te Water zijn er ook uiteenlopende modellen van sloepen en tenders te vinden; de meest verkochte boottypen van Nederland. Maar er zijn ook opblaasbootjes voor kleine kinderen. Bezoekers kunnen op de beurs ook genieten van lekker eten en drinken en is het volgens de organisatie ook budgettair interessant om watersportgerelateerde stands te bezoeken.

Meer informatie over HISWA te Water vind je hier.