Versterkte samenwerking tussen Recreatie Vakbeurs en HISWA-RECRON

Door Nationale Recreatiegids / Ilias van Bruggen
2 min
Om koers te zetten naar een nog succesvollere editie van de Recreatie Vakbeurs gaan de organisator en brancheorganisatie HISWA-RECRON hun samenwerking versterken. De vakbeurs is van 12 tot en met 14 november 2024 te bezoeken in Evenementenhal Hardenberg. Dit jaar is HISWA-RECRON prominent aanwezig op het evenement, met een stand op de grootste editie van de vakbeurs tot nu toe, meldt HISWA-RECRON.

Tijdens de vakbeurs organiseert de brancheorganisatie verschillende activiteiten voor leden. Een van de hoogtepunten is een exclusieve ontbijtsessie voor HRBC-leden, waar zij waardevolle inzichten en netwerkmogelijkheden kunnen opdoen. Daarnaast staat er een eindeseizoenborrel op de agenda, speciaal voor alle leisure- en recreatieleden van HISWA-RECRON. “Wij vinden het fijn dat wij als HISWA-RECRON dit jaar prominenter op de beurs aanwezig zijn en willen onze rol om kennisuitwisseling en het versterken van onderlinge relaties binnen de branche hierdoor versterken”, aldus Jeffrey Belt, adjunct-directeur Leisure en Recreatie bij HISWA-RECRON.

Ook draagt de brancheorganisatie actief bij aan het kennismakingsprogramma van Recreatie Vakbeurs. Met hun expertise en ervaring leveren zij waardevolle input, waardoor het programma nog relevanter en impactvolle moet worden voor alle deelnemers. Daarmee wil de Recreatie Vakbeurs, met meer dan 330 deelnemers en 12 verschillende segmenten, verdeeld over 8 beurshallen, groter dan ooit tevoren worden.

Foto: Recreatie Vakbeurs