Kortingscodes voor gratis tickets bij de leukste Amsterdamse zwembaden

Door Redactie Nationale recreatiegids
3 min
Vanaf zaterdag 23 april gaan de buitenbaden in Amsterdam weer open. Gezien de weervoorspelling is het een goed idee om alvast een zwembroek in huis te halen. Om zoveel mogelijk mensen in de zwembaden te krijgen heeft de gemeente Amsterdam een voordelige actie die tot en met 8 mei loopt bij een aantal aangesloten zwembaden. Dit meldt de Gemeente. 

Mooie zwemparken

Door in te loggen via de websites van één van de volgende zwembaden is het mogelijk om een gratis kaartje te krijgen. Dit kaartje is geldig tot uiterlijk 15 mei. Het betreft vier zwembaden, waaronder het Noorderparkbad, de Mirandabad, het Flevoparkbad en het Brediusbad. Alle zwembaden zijn toegankelijk voor jong en oud. Naast leuke springplanken, catering en aangesloten parken is er in alle zwembaden toezicht.

Open water 

Toch lieve zwemmen in natuurwater? Dat kan in zes officieel aangewezen locaties. Het gaat om Strand IJburg, Diemerpark, Sloterstrand, Nieuwe Meer: West en Noordoever, Gaasperplas: Zuid en Noord, De Hoge Dijk: Speelsloot en Strand. Dit is echter niet altijd zonder risico’s. Wateren kunnen vervuild zijn of aangetast door blauwalg. In dat geval kun je altijd de zwemwatertelefoon bellen op dit gratis nummer: 0800 102 1300.

Voor meer informatie over de veiligste zwemplekken kunt u deze website raadplegen.

De kortingscodes zijn als volgt:

Noorderparkbad: NPB-GASTENKAART2022
De Mirandabad: DMB-GASTENKAART2022
Flevoparkbad: FPB-GASTENKAART2022
Brediusbad: BB-GASTENKAART2022 

Door: Nationale Recreatiegids