Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add

Bounce Valley: duizend vierkante meter springkussens in Middelburg

Door Redactie Nationale recreatiegids
schedule 1 min
location_on [xx]km
Bounce Valley: duizend vierkante meter springkussens in Middelburg
Woensdag is een nieuwe indoor attractie geopend: springkussenpark Bounce Valley in Middelburg. Vooral kinderen, maar ook ouders waren actief betrokken bij de openingsdag. De locatie in Middelburg is de vijfde in Nederland. Ook Utrecht, Zoetermeer, Breda en Rotterdam hebben zo’n groot springkussenpark van Bounce Valley. Dit meldt PZC. 

Iedere vrijdag- en zaterdagavond tot 21.00 uur kunnen jongeren vanaf 15 jaar en volwassenen terecht in Bounce Valley. Op die momenten zijn de springkussens vrij van jonge kinderen. Overige openingstijden zijn van woensdag tot en met zondag van 10.00 uur tot 18.00 uur. Er zijn honderd mensen tegelijk toegestaan op de luchtkussens. 

Door: Nationale Recreatiegids / Johanne Levinsky

06 september '24 (15:06)

Dolfinarium verliest lidmaatschap branchevereniging: voldoet niet aan eisen

Dolfinarium in Harderwijk heeft het lidmaatschap bij de internationale branchevereniging voor zeezoogdieren, European Association for Aquatic Mammals (EAAM), niet verlengd. Het park heeft voldoet niet aan de eisen van de vereniging, meldt de Stentor.

06 september '24 (13:12)

Preview van nieuw pretpark in Achterhoek te zien bij attractievakbeurs

De initiatiefnemer heeft plannen voor meer dan 20 attracties, kasteeltorens en een overdekte hal met een oppervlakte van 9.000 vierkante meter. Het heeft al de bijnaam ‘Efteling van de Achterhoek’. Attractiepark Bommelwereld moet in 2025 in Groenlo open gaan, meldt de Gelderlander.

06 september '24 (11:37)

Amsterdamse Hortus heeft plannen voor eigen waterbuffer

De botanische tuin in Amsterdam gebruikt jaarlijks zo’n 5.000 kubieke meter water. Om zo min mogelijk een beroep te doen op het al schaarse drinkwater wil De Hortus daarom zelf water opslaan. De daarvoor gebruikte technieken en berekeningen zouden ook toegepast kunnen worden op parken, daktuinen en sportvelden in de stad, meldt Het Parool.

05 september '24 (14:20)

Pater Davidshert en elandantilopen geboren in Safaripark Beekse Bergen

Half augustus zijn een Pater Davidshert en twee elandantilopen geboren in Safaripark Beekse Bergen. De laatste keer dat er elandantilopen in het park ter wereld kwamen, was in 2018. De geboorte van het Pater Davidshert is al helemaal bijzonder, omdat er wereldwijd slechts een paar duizend van bestaan. In de negentiende eeuw raakte de diersoort met de bijzondere bijnaam ‘sze pu shiang’ bijna uitgestorven door intensieve jacht. Dit meldt Beekse Bergen. 

04 september '24 (12:27)

Scary Prairie en Western Nightmares terug in Attractiepark Slagharen

De Halloween-evenementen in Attractie- en Vakantiepark Slagharen waren een succes vorig jaar, en keren daarom weer terug naar het pretpark. Vorig jaar was de eerste keer dat Slagharen het evenement organiseerde. Dit jaar gaat het park het evenement uitbreiden met een overdekte Crows Nest en een Monsterwalk, meldt Attractiepark Slagharen. 

03 september '24 (12:40)

DierenPark Amersfoort lid van vereniging voor dagattracties

Sinds 1 september is DierenPark Amersfoort aangesloten bij de Club van Elf, de brancheorganisatie voor dagattracties. Daarmee is de dierentuin het vierentwintigste lid van de vereniging, waar onder andere musea, dierentuinen, attractieparken en stadsattracties bij zijn aangesloten, meldt de Club van Elf.

03 september '24 (10:59)

Deze maand zijn aantal attracties in Efteling gesloten

Het zomerseizoen zit er op en de scholen zijn overal in het land weer begonnen. En wanneer scholen open gaan, sluiten attracties in de Efteling voor onderhoud. Wanneer je een bezoekje brengt aan het Kaatsheuvelse attractiepark moet je dus wel opletten welke er gesloten zijn. In september zijn een aantal grote attracties gesloten, meldt AD.

02 september '24 (14:06)

Op de boulevard in Egmond aan Zee staat weer een reuzenrad

Niet alleen bezoekers die naar de boulevard van Egmond aan Zee komen, maar ook de uitbater is verheugd dat het reuzenrad na jaren afwezigheid weer terug is gekeerd. Vrijdagmiddag werd deze feestelijk geopend. De uitbater van het reuzenrad, Jan Vallentgoed, is blij dat hij, met alle moeite van dien, de attractie weer in zijn geboortedorp heeft staan. Dat meldt NH Nieuws.

02 september '24 (10:54)

Gezin geweigerd bij Efteling na ruzie met medewerkster

Toen vrijdagmiddag een gezin de Efteling wilde bezoeken, ontstond er op de parkeerplaats een ruzie tussen twee dochter van het gezin en een medewerkster van het attractiepark. Daarbij werd ‘geduwd en getrokken’. Na de confrontatie mocht het gezin het pretpark niet meer in, meldt Omroep Brabant.

30 augustus '24 (12:06)

Acrobatische theatershow CARO in Efteling Theater krijgt zevende seizoen

De vertoning van de acrobatische theatershow CARO in de Efteling krijgt een nieuw seizoen. Inmiddels is de voorstelling in het pretpark in Kaatsheuvel al bij het zevende seizoen. De voorstelling is een succes: ook na zes jaar trekt de voorstelling nog altijd volle zalen. De voorstelling is hiermee de op een na langstlopende theatervoorstelling van Nederland, op de musical Soldaat van Oranje na. De show in de Efteling wordt gekenmerkt door familiesferen, vol met muziek, dans en acrobatiek, meldt de Efteling.