Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Only Murders in the Building krijgt vijfde seizoen op Hulu en Disney+

Door ANP
schedule 1 min
location_on [xx]km
Only Murders in the Building krijgt vijfde seizoen op Hulu en Disney+
De serie Only Murders in the Building krijgt een vijfde seizoen. De nieuwe reeks zal opnieuw tien afleveringen tellen, meldt The Wrap.

Only Murders in the Building gaat over twee oudere mannen en een jonge vrouw die samen een podcast maken over moorden die gepleegd worden in hun appartementencomplex in New York. In het huidige vierde seizoen reist het trio, gespeeld door Steve Martin, Martin Short en Selena Gomez, naar Hollywood omdat een studio een film wil maken van de podcast.

Streaming

De serie is een productie van de Amerikaanse streamingdienst Hulu. In Nederland is Only Murders in the Building te zien op Disney+.

16 september '24 (15:48)

Film met Henry van Loon en Ellen Parren wereldwijd te zien

De korte film Ik ben geen robot met rollen voor Ellen Parren en Henry van Loon, is vanaf 26 september wereldwijd in bioscopen te zien. De zwart-komische sciencefictionfilm is geselecteerd voor de 27e editie van het Manhattan Shorts Festival. Dit prestigieuze festival vertoont de tien beste korte films van het jaar gedurende een week in vijfhonderd bioscopen wereldwijd, voor een publiek van ruim 100.000 bezoekers.

16 september '24 (10:23)

Efteling maakt familiemusical over Joris en de Draak

Al sinds 2010 kunnen bezoekers van de Efteling kennismaken met het sprookje van Joris en de Draak bij de gelijknamige achtbaan in het pretpark. Vanaf december 2025 kun je die in het hele land bezoeken. Het Kaatsheuvelse attractiepark reist met een nieuwe familiemusical Efteling vertelt: Joris en de Draak langs theaters in Nederland en België, meldt de Efteling.

16 september '24 ( 9:25)

Harrie Jekkers maakt carnavalslied over Geert Wilders

Harrie Jekkers heeft een carnavalsliedje over PVV-leider Geert Wilders geschreven. Dat vertelde de 73-jarige cabaretier zondagavond in het radioprogramma Dijkstra & Evenblij ter plekke.

16 september '24 ( 9:11)

RTL: mogelijk winterse variant Te land, ter zee en in de lucht

Te land, ter zee en in de lucht krijgt mogelijk een wintereditie. RTL onderzoekt momenteel de mogelijkheden voor zo'n variant, bevestigt een woordvoerder na berichtgeving hierover in RTL Boulevard.

13 september '24 ( 8:57)

Eefje de Visser zingt op nieuw album over heimwee naar vroeger

Op haar nieuwe album Heimwee zingt Eefje de Visser over verlangen: naar vroeger, de dingen die er niet - of niet meer - zijn en over letterlijk heimwee, naar huis. De 38-jarige zangeres, die inmiddels al tien jaar in Gent woont, ziet heimwee als iets moois, vertelt ze in gesprek met het ANP. "Je verlangt naar de warmte van een thuis. En je gaat nadenken over de betekenis van een thuis. Dat vind ik mooi."

13 september '24 ( 8:53)

Terugkeer Katja Schuurman in GTST had geheim moeten blijven

De terugkeer van Katja Schuurman in soapserie GTST had geheim moeten blijven. De actrice zou op de set Sonja worden genoemd, en zij zou alleen via de achteringang het gebouw in mogen. Dat vertelt Schuurman in gesprek met De Telegraaf.

12 september '24 (11:48)

Douwe Bob werkt aan nieuwe muziek met Snelle, Meau en Sera

Douwe Bob werkt aan nieuwe muziek met Snelle, Meau en Sera. Daarmee stapt de 31-jarige zanger uit zijn "comfortzone", zei hij donderdag in het NPO 3FM-programma Wijnand in de Ochtend.

12 september '24 ( 8:36)

Ernst Daniël Smid 'geeft leven nu weer een 7, misschien wel een 8'

Het gaat naar omstandigheden goed met Ernst Daniël Smid. Sinds de voormalig operazanger is geopereerd vanwege de ziekte van Parkinson kan hij prima functioneren. "Ik geef het leven nu weer een 7, misschien wel een 8", zegt Smid donderdag in het AD. "Parkinson is een destructieve ziekte, maar ik kan de verschijnselen ervan nu behoorlijk beteugelen."

12 september '24 ( 6:06)

Mark Gillis van Massa is Kassa terug in eigen huis na ernstige longontsteking

Realityster Mark Gillis woont anderhalve week nadat hij werd ontslagen uit het ziekenhuis weer in zijn eigen huis. De 28-jarige Gillis, bekend van Massa is Kassa, voelt zich "eigenlijk wel prima", vertelt hij aan Shownieuws.

11 september '24 (15:45)

Overstap Gerard Ekdom naar Radio Veronica pakt goed uit voor zender

De komst van dj Gerard Ekdom naar Radio Veronica lijkt goed uit te pakken voor de zender. In zijn eerste uitzendweek groeide het marktaandeel van het radiostation van 3,2 naar 3,9 procent. Dat is het hoogste percentage voor Veronica in 2024, blijkt uit het NMO Luisteronderzoek.