Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Zangeres Numidia volgend jaar special guest bij Ladies of Soul-concerten

Door ANP
schedule 1 min
location_on [xx]km
numidia
Zangeres Numidia is volgend jaar een speciale gast tijdens de Ladies of Soul-concerten in de Ziggo Dome. Zij zal meezingen op 4 en 5 april, maakte de groep donderdag bekend.

Numidia brak de afgelopen jaren door met haar hit Tout Est Bon en haar deelname aan De Beste Zangers. "Het is een eer om naast deze powervrouwen op het podium te staan", stelt Numidia. "Ik ben opgegroeid met hun muziek en ze hebben me altijd geïnspireerd. De energie en show die zij brengen is magisch."

Naast de vaste kern van Edsilia Rombley, Trijntje Oosterhuis, Berget Lewis en Candy Dulfer zijn er dit jaar meerdere gastoptredens. Ook de formatie Sister Sledge, bekend van de klassieker We Are Family, en Robin S staan op het podium. De kaartverkoop is van start gegaan.

19 september '24 (12:54)

De Brabantse Winter keert in kerstvakantie terug naar Brabanthallen

Zeventien dagen winterse magie, gezelligheid en optredens. De Brabantse Winter was vorig jaar een groot succes en keert deze kerstvakantie daarom weer terug naar de Brabanthallen. Bezoekers kunnen van 20 december tot en met 25 januari wederom door het gezellige winterdorp lopen, schaatsen, après-skiën, genieten van livemuziek en attracties, biertjes drinken in de Biergarten en lekker eten bij foodtrucks. Nieuw dit jaar is het pop-uprestaurant Zuiderlicht. Dit meldt Brabanthallen. 

19 september '24 ( 9:02)

Iron Maiden in 2025 naar Gelredome met nieuwe tour

Iron Maiden komt in 2025 naar Nederland. De groep treedt op 23 juli op in het GelreDome in Arnhem. Het is een concert in het kader van de Run For Your Lives World Tour, maakte concertorganisator MOJO donderdag bekend.

19 september '24 ( 8:50)

Lenny Kuhr gaat weer op toernooi, wel maatregelen na verstoring optreden

Zangeres Lenny Kuhr gaat het komende seizoen weer op tournee. Dat maakt de 74-jarige zangeres bekend in De Telegraaf. Zij wist niet of zij nog een grote tournee wilde doen nadat activisten in maart een optreden van haar in Waalwijk verstoorden. Zij riepen pro-Palestijnse leuzen en scholden Kuhr uit.

17 september '24 (13:18)

Europese radiostations beslissen: Personal Trainer en Baby Lasagna naar Eurosonic Noorderslag (ESNS)

Personal Trainer en Baby Lasagna zijn samen met andere nieuwe acts geselecteerd door verschillende Europese radiostations voor Eurosonic Noorderslag (ESNS) in januari. Dat heeft de organisatie van het festival dinsdag bekendgemaakt.

17 september '24 (13:15)

Bekendmaking populairste wereld dj's als 'vanouds' tijdens ADE

De bekendmaking van de lijst van populairste dj's ter wereld is dit jaar als 'vanouds' weer tijdens AMF op het Amsterdam Dance Event (ADE). De ontknoping van de DJ Mag Top 100 keert na twee jaar afwezigheid terug op het podium in de Johan Cruijff ArenA.

17 september '24 ( 8:40)

Green Day komt naar Europese festivals: optreden Pinkpop onzeker

Green Day komt volgend jaar naar Europa. De Amerikaanse band van frontman Billie Joe Armstrong heeft de eerste Europese festivalshows voor de zomer van 2025 aangekondigd. Het eerste optreden is in Duitsland.

16 september '24 (12:44)

Teddy Swims komt in februari naar Ziggo Dome

Teddy Swims komt volgend jaar weer naar Nederland. De zanger staat op 22 februari in de Ziggo Dome in Amsterdam, meldt concertorganisator MOJO maandag.

16 september '24 (11:09)

Meer dan 1,7 miljoen bezoekers tijdens Open Monumentendag

Afgelopen weekend bezochten naar schatting zo’n 1,7 miljoen mensen de ruim 5.500 gratis opengesteld monumenten en 1.500 activiteiten door het hele land tijdens de 38 editie van de Open Monumentendag. Een flinke stijging ten opzichte van vorig jaar, toen 1,5 miljoen mensen op de been waren. Het is de populairste editie tot nu toe, meldt de organisatie.

16 september '24 ( 9:29)

Eerste genderneutrale Theo d'Or hoofdrol voor Maria Kraakman

Maria Kraakman is zondagavond onderscheiden met de Theo d'Or voor de meest indrukwekkende acteerprestatie van het jaar in een dragende rol. Zij kreeg de belangrijkste Nederlandse toneelprijs voor haar rol als strafrechtadvocaat die is gespecialiseerd in zedendelicten in het stuk Prima Facie van ITA. De toneelprijs werd dit jaar voor het eerst niet meer apart voor beste mannelijke en vrouwelijke rollen uitgereikt.