Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Topactiviteiten voor een weekendje weg in eigen land

Door Van onze klanten
schedule 7 min
location_on [xx]km
mensen bij tent en vuur
Nederland heeft zoveel moois te bieden: bruisende steden tot rustgevende natuurgebieden. Een weekendje weg in eigen land is de perfecte manier om te ontspannen, nieuwe plekken te ontdekken en quality time door te brengen met vrienden of familie. Hier delen we enkele topactiviteiten voor een onvergetelijk weekend weg, zonder dat je de grens over hoeft.

Stedentrip in Amersfoort

Amersfoort, een verborgen parel in het hart van Nederland, heeft een middeleeuws centrum omringd door de iconische Koppelpoort en stadsmuur. Wandel door de gezellige straatjes, bewonder de pittoreske grachtenpanden en proef lokale lekkernijen op een van de vele terrasjes. Een bezoek aan de Onze-Lieve-Vrouwetoren, de op twee na hoogste kerktoren van Nederland, is een must.

Strandplezier op Beachcamp de Lakens

Voor zon, zee en strand is Beachcamp de Lakens in Bloemendaal aan Zee de ideale bestemming. Dit hippe strandpaviljoen biedt ontspanning en avontuur. Geniet overdag van het weidse uitzicht over de Noordzee of waag je aan een surfles.

Eilandgevoel op Texel

Texel biedt ultieme ontspanning en natuurbeleving. Dit waddeneiland heeft voor ieder wat wils, van uitgestrekte stranden en duinen tot pittoreske dorpjes en natuurgebieden. Huur een fiets, spot zeehonden tijdens een wadlooptocht of geniet van een Texelse lunch in een strandtent. Texel is de perfecte plek om tot rust te komen.

Winterse betovering in Drenthe

Voor een sprookjesachtig winterweekend is het Winterwoods festival in Drenthe een aanrader. In de bossen van Exloo komt een betoverende wereld tot leven met duizenden lichtjes, vuurkorven en lichtprojecties. Flaneer over de verlichte paden, warm op bij een kampvuur en geniet van de magische sfeer. Winterwoods is het ultieme decor voor een romantisch weekend weg.

Op avontuur in de Beekse Bergen

Waan je in de Afrikaanse wildernis tijdens een weekend weg in Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Dit unieke dierenpark biedt een safari-ervaring met savannes, roofdieren en tropische vogels. Maak een safaritocht door het park, overnacht in een luxe safaritent en geniet van een Afrikaans buffet bij kaarslicht. Een avontuurlijk weekend weg voor het hele gezin.

Kustgenieten in Noordwijk

Voor een heerlijk weekend aan de Noordzeekust is Noordwijk perfect. Dit badplaatsje combineert een breed zandstrand met een gezellig centrum vol terrasjes en winkeltjes. Maak een strandwandeling, duik in de zee of leer kitesurfen. In de avond geniet je van een visgerecht in een strandpaviljoen met uitzicht over de ondergaande zon.

Kamperen in de Betuwe

De bloeiende boomgaarden en uitgestrekte fruitvelden maken de Betuwe tot een idyllisch decor voor een weekend kamperen. Zet je tent op in een natuurcamping en ontdek fietsend of wandelend de schoonheid van dit rivierenlandschap. Bezoek een fruitboer voor appeltaart of vers sap en geniet van de rust en ruimte. Een back-to-basics weekend weg in de natuur.

Spelplezier met vrienden

Soms hoef je niet ver weg voor een geslaagd weekend. Een avondje met vrienden kan net zo leuk zijn als een weekend weg. Of je nu gaat voor een klassieke bordspellenavond, een potje poker of een gokje wagen bij casino online nl, spelletjes spelen is altijd een recept voor hilarische momenten en mooie herinneringen.

08 mei '24 (11:53)

Boek Jan Smit of Henk Dissel voor een onvergetelijk feest

Jan Smit en Henk Dissel zijn bekende Nederlandse artiesten die een feestje kunnen maken van elke gelegenheid. Als je op zoek bent naar manieren om je feest tot een succes te maken, kun je overwegen om Jan Smit boeken of Henk Dissel boeken als artiesten. In dit artikel bespreken we waarom het boeken van deze artiesten voor je feest een geweldig idee is en hoe je het meeste uit hun optredens kunt halen.

08 mei '24 (11:49)

Unieke en inspirerende vergaderruimtes in Utrecht

Bij het kiezen van een unieke vergaderlocatie in Utrecht is het belangrijk om een plek te vinden die creativiteit en innovatie bevordert. Utrecht herbergt een aantal van de meest inspirerende vergaderruimtes die deze eigenschappen perfect combineren. In dit blog bekijken we drie van deze bijzondere plekken: het Paushuize, de Geertekerk en Huize Molenaar. Deze locaties bieden unieke ervaringen die een vergadering naar een hoger niveau tillen.

06 mei '24 ( 8:43)

Voordelen van het huren van een stretchtent voor jouw bruiloft

Het huren van een stretchtent voor je bruiloft is een beslissing die zowel praktische als stijlvolle voordelen biedt. Deze tenten zijn perfect voor elk type bruiloft, van intieme bijeenkomsten tot grote feesten. Ze passen moeiteloos in verschillende omgevingen. In deze blog bespreken we waarom een stretchtent huren een slimme keuze is voor jouw speciale dag.

26 april '24 ( 9:17)

Plezier en vermaak ondanks slecht weer – de 5 beste activiteiten in Nederland

Slecht weer kan verveling veroorzaken, vooral in het weekend en op feestdagen. Toch zijn plezier en vermaak ook bij slecht weer heel goed mogelijk. Het is gewoon een kwestie van de beste activiteiten vinden om de regen buiten de deur te houden. Hier zijn de 3 beste activiteiten in Nederland die het plezier erin houden.

24 april '24 (10:59)

Ontdek de schoonheid van Natuurgebied de Rottemeren

Stap uit de dagelijkse drukte en dompel jezelf onder in de pracht van natuurgebied de Rottemeren. Gelegen op een steenworp afstand van Recreatiepark de Koornmolen, biedt dit prachtige gebied een uitnodigende uitvlucht voor liefhebbers van natuur en avontuur.

05 april '24 (13:55)

Herontdek de vakantieparken in Nederland

Of je nu op zoek bent naar een ontspannen weekendje weg of een langere vakantie met familie of vrienden, de vakantieparken in Nederland bieden voor ieder wat wils. Maar waar moet je op letten bij het kiezen van het perfecte vakantiepark en wat maakt de Nederlandse parken zo bijzonder? Lees verder voor handige tips en ontdek de uitstekende kwaliteit van vakantieparken in Nederland.

02 april '24 (14:53)

Mythologie in moderne recreatie: De tijdloze aantrekkingskracht van Olympus

Mythologie heeft van oudsher een cruciale rol gespeeld in onze cultuur en entertainment, en verhalen over goden, helden en mythische wezens hebben door de eeuwen heen mensen altijd gefascineerd. Deze eeuwenoude verhalen blijven een bron van inspiratie voor moderne vrijetijdsbestedingen, waaronder videogames, attractieparken en avontuurlijke activiteiten. In dit artikel duiken we in de manier waarop de rijke verhalen van de Griekse mythologie, met in het bijzonder de verwijzingen naar de Olympus, hedendaagse recreatie blijven beïnvloeden en verrijken.

27 maart '24 ( 8:56)

Goede tips voor het veilig aansteken van de BBQ

Zomerweer en BBQ, ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Heerlijk in de tuin met vrienden, familie of collega's genieten van het weer en ondertussen lekker eten en kletsen. Zie jij er ook zo naar uit? In dit artikel geven we enkele tips voor het veilig aansteken van de BBQ.

25 maart '24 ( 8:00)

Deze drie technische tips maken je leven makkelijker

Technologie staat voor alles, maar je moet het wel omarmen. Nu is de ene technische innovatie de andere niet, maar er zijn vele die je leven een stuk kunnen vergemakkelijken. Van een slimme meter tot smartwatches, in sommige gevallen kunnen we ons bijna niet meer voorstellen hoe het leven zonder was. Nu is niet elke tip even bruikbaar, maar hier een verzameling van zaken die ervoor gaan zorgen dat jij net iets meer tijd in een dag hebt. Lees snel verder welke zaken dat zijn.