Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

"Wie in een boyband stapt, verliest de controle over zijn leven" stelt Bastiaan Ragas

Door ANP
schedule 2 min
location_on [xx]km
bastiaan ragas
Wie in een boyband stapt, verliest de controle over zijn leven. Dat stelt zanger Bastiaan Ragas, die vroeger in Caught In The Act zong, in gesprek met De Telegraaf. De 53-jarige artiest reageert hiermee op het overlijden van One Direction-ster Liam Payne.

"De popindustrie is snoei, snoei en snoeihard", stelt Ragas. "Het vereist zoveel van artiesten. Alle megasterren zijn of jong overleden, of gezwicht. Een sterrenstatus zuigt je helemaal leeg. Achteraf realiseerde ik me pas dat je je leven wegtekent op het moment dat je in een boyband stapt. Ik dacht dat ik zelf in controle was, maar dat was ik helemaal niet. We moesten gewoon geld opleveren."

Ragas kon naar eigen zeggen "gelukkig afscheid nemen van de honger en zucht naar roem/succes. Want dat is heel verslavend, als je 22 jaar oud bent." Zijn collega Eloy de Jong, die ook in Caught In The Act zong, beaamt dit. "Met Caught In The Act was dat natuurlijk op veel kleinere schaal dan One Direction, maar ik weet wel hoe dat zwarte gat voelt", zegt hij in De Telegraaf. "Ik ben nog steeds heel blessed dat ik het mocht meemaken, maar ik ben trotser dat ik het heb overleefd en nu stabiliteit heb."

18 oktober '24 (12:03)

Vriend Yvonne Coldeweijer mag "eindelijk weer naar huis"

Yvonne Coldeweijer heeft op Instagram een update gegeven over de toestand van haar vriend Max Vieleers. "Hij mag eindelijk weer naar huis", deelt Coldeweijer in haar Instagram Stories.

18 oktober '24 ( 9:01)

Nikkie kon uiteindelijk tóch jurk van Eurovisie Songfestival aan tijdens Televizier-Gala

Nikkie de Jager kon donderdag bij het Televizier-Gala in Theater Carré in Amsterdam eindelijk de jurk aan die ze zou aandoen bij de verdeling van de Eurovisie Songfestival-punten. De verdeling van die punten ging in mei niet door, omdat kandidaat Joost Klein werd gediskwalificeerd. Puntenverdeler Nikkie de Jager besloot toen niet op te komen dagen om de punten te geven.

18 oktober '24 ( 8:55)

André van Duin ontroerd tijdens in ontvangst nemen prijs

André van Duin heeft donderdagavond ontroerd de Gouden Televizier Oeuvre-prijs in ontvangst genomen. De 77-jarige komiek kreeg een minutenlange staande ovatie van het publiek op het Televizier-Gala in Theater Carré in Amsterdam.

18 oktober '24 ( 8:50)

Adriaan van Dis langzamerhand aan de betere kant: "afgelopen jaar was het lastiger om de balans te vinden"

Adriaan van Dis voelt zich "gammel, maar goed". Dat stelde de 77-jarige auteur donderdagavond in Bar Laat. Van Dis moest eerder dit jaar wegens duizelingen de presentatie van Zomergasten afzeggen.

18 oktober '24 ( 8:45)

Televizier Oeuvre-prijs van Duin krijgt plekje naast Televizier-Ring 1975

André van Duin geeft zijn Gouden Televizier Oeuvre-prijs een mooi plekje in de prijzenkast die hij thuis heeft. Dat vertelde de 77-jarige knuffelkomiek donderdagavond na het gala aan het ANP.

18 oktober '24 ( 8:40)

Frans Bauer staat in uitverkocht Ahoy: "ook een soort mijlpaal in mijn carrière"

Frans Bauer staat vrijdag en zaterdag na dertien jaar weer voor een uitverkocht Rotterdam Ahoy. "Het is voor mij ook een soort mijlpaal in mijn carrière", zegt Bauer in gesprek met het ANP. "Als je al zo lang zanger bent, is het niet vanzelfsprekend dat je na 35 jaar nog in dat soort zalen mag optreden. Ik vind het wel bijzonder."

18 oktober '24 ( 8:34)

Boybandshow van Charly Luske aangepast na overlijden Liam Payne

Charly Luske past de voorstelling over boybands waarmee hij nu toert aan na de dood van Liam Payne. De zanger heeft een bericht daarover van de Leeuwarder Courant bevestigd. Luske maakt de show samen met collega's Tommie Christiaan en Leon Sherman.

18 oktober '24 ( 8:30)

Paul Haenen komt terug met wekelijkse show Troost TV

Paul Haenen gaat binnenkort weer elke week een aflevering van zijn YouTube-serie Troost TV maken. Dat heeft de cabaretier donderdag bekendgemaakt. De eerste nieuwe uitzending is vrijdag 25 oktober te zien.

17 oktober '24 (14:03)

Rechtbank doet uitspraak: verdachte van gijzeling en mishandleing Bas Muijs krijgt celstraf

De rechtbank in Utrecht heeft de 41-jarige Harry W., die vorig jaar acteur Bas Muijs heeft gegijzeld en mishandeld, veroordeeld tot 24 maanden cel, waarvan zes maanden voorwaardelijk met een proeftijd van drie jaar. Het Openbaar Ministerie (OM) had begin oktober vier jaar cel geëist, waarvan een jaar voorwaardelijk.