Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Tom de Graaf en Joe Stam krijgen eigen radioshow bij concurrent NPO 3FM

Door ANP
schedule 2 min
location_on [xx]km
Tom de Graaf en Joe Stam krijgen eigen radioshow bij concurrent NPO 3FM
Tom de Graaf en Joe Stam, bekend als sidekicks 'Tom van de intercom' en 'Joe Stagiair van de show' bij Mattie Valk en Marieke Elsinga op Qmusic, vertrekken naar NPO 3FM. De twee krijgen daar vanaf 1 januari een eigen ochtendshow, heeft BNNVARA bekendgemaakt.

De Graaf noemt het "een droom" dat de twee een eigen programma gaan maken. "Dat we daar nu de kans voor krijgen van BNNVARA, vinden we geweldig. Met onze energie en muziek bezorgen wij de luisteraars hun dagelijkse cafeïneshot."

Stam voegt daaraan toe: "Het klinkt misschien cliché, maar ik heb megaveel zin om met Tom dit avontuur aan te gaan bij 3FM. Jarenlang heb ik mogen meewerken aan een radioshow en het is nu tijd om dat helemaal zelf te gaan doen. Heel spannend maar zo tof!"

De radiomakers werkten vijf jaar met Valk en Elsinga. Het team won in 2022 de Gouden RadioRing.

NPO 3FM-zendermanager Menno de Boer denkt dat De Graaf en Stam "het verschil gaan maken" voor de zender. "Het 3FM-team werkt keihard aan frisse radio met positiviteit en avontuur. Tom en Joe ademen dat en hebben bewezen een echte connectie aan te gaan met de luisteraar."

18 oktober '24 ( 9:25)

"Wie in een boyband stapt, verliest de controle over zijn leven" stelt Bastiaan Ragas

Wie in een boyband stapt, verliest de controle over zijn leven. Dat stelt zanger Bastiaan Ragas, die vroeger in Caught In The Act zong, in gesprek met De Telegraaf. De 53-jarige artiest reageert hiermee op het overlijden van One Direction-ster Liam Payne.

18 oktober '24 ( 9:01)

Nikkie kon uiteindelijk tóch jurk van Eurovisie Songfestival aan tijdens Televizier-Gala

Nikkie de Jager kon donderdag bij het Televizier-Gala in Theater Carré in Amsterdam eindelijk de jurk aan die ze zou aandoen bij de verdeling van de Eurovisie Songfestival-punten. De verdeling van die punten ging in mei niet door, omdat kandidaat Joost Klein werd gediskwalificeerd. Puntenverdeler Nikkie de Jager besloot toen niet op te komen dagen om de punten te geven.

18 oktober '24 ( 8:55)

André van Duin ontroerd tijdens in ontvangst nemen prijs

André van Duin heeft donderdagavond ontroerd de Gouden Televizier Oeuvre-prijs in ontvangst genomen. De 77-jarige komiek kreeg een minutenlange staande ovatie van het publiek op het Televizier-Gala in Theater Carré in Amsterdam.

18 oktober '24 ( 8:50)

Adriaan van Dis langzamerhand aan de betere kant: "afgelopen jaar was het lastiger om de balans te vinden"

Adriaan van Dis voelt zich "gammel, maar goed". Dat stelde de 77-jarige auteur donderdagavond in Bar Laat. Van Dis moest eerder dit jaar wegens duizelingen de presentatie van Zomergasten afzeggen.

18 oktober '24 ( 8:45)

Televizier Oeuvre-prijs van Duin krijgt plekje naast Televizier-Ring 1975

André van Duin geeft zijn Gouden Televizier Oeuvre-prijs een mooi plekje in de prijzenkast die hij thuis heeft. Dat vertelde de 77-jarige knuffelkomiek donderdagavond na het gala aan het ANP.

18 oktober '24 ( 8:40)

Frans Bauer staat in uitverkocht Ahoy: "ook een soort mijlpaal in mijn carrière"

Frans Bauer staat vrijdag en zaterdag na dertien jaar weer voor een uitverkocht Rotterdam Ahoy. "Het is voor mij ook een soort mijlpaal in mijn carrière", zegt Bauer in gesprek met het ANP. "Als je al zo lang zanger bent, is het niet vanzelfsprekend dat je na 35 jaar nog in dat soort zalen mag optreden. Ik vind het wel bijzonder."

18 oktober '24 ( 8:34)

Boybandshow van Charly Luske aangepast na overlijden Liam Payne

Charly Luske past de voorstelling over boybands waarmee hij nu toert aan na de dood van Liam Payne. De zanger heeft een bericht daarover van de Leeuwarder Courant bevestigd. Luske maakt de show samen met collega's Tommie Christiaan en Leon Sherman.

18 oktober '24 ( 8:30)

Paul Haenen komt terug met wekelijkse show Troost TV

Paul Haenen gaat binnenkort weer elke week een aflevering van zijn YouTube-serie Troost TV maken. Dat heeft de cabaretier donderdag bekendgemaakt. De eerste nieuwe uitzending is vrijdag 25 oktober te zien.

17 oktober '24 (14:03)

Rechtbank doet uitspraak: verdachte van gijzeling en mishandleing Bas Muijs krijgt celstraf

De rechtbank in Utrecht heeft de 41-jarige Harry W., die vorig jaar acteur Bas Muijs heeft gegijzeld en mishandeld, veroordeeld tot 24 maanden cel, waarvan zes maanden voorwaardelijk met een proeftijd van drie jaar. Het Openbaar Ministerie (OM) had begin oktober vier jaar cel geëist, waarvan een jaar voorwaardelijk.

17 oktober '24 (13:51)

Donderdagavond uur lang One Direction radio op NPO 3FM

NPO 3FM draait donderdagavond een uur lang alleen liedjes van de woensdag overleden Liam Payne en One Direction. Dat gebeurt tussen 23.00 en 00.00 uur in het PowNed-programma VoorAan, heeft de radiozender bekendgemaakt.