Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Nederlandse versie I Kissed a Girl wordt onderzocht door RTL en Videoland

Door ANP
schedule 3 min
location_on [xx]km
pride afbeelding
Videoland onderzoekt serieus de mogelijkheden voor een Nederlandse versie van de Britse datingshow I Kissed a Girl. Dat heeft een woordvoerder van RTL en Videoland donderdag gemeld. De Britse serie is sinds kort op Videoland te zien.

"Bij RTL/Videoland kijken we altijd naar de mogelijkheid om lokale versies van internationaal succesvolle franchises te maken", zegt de woordvoerder. "Op dit moment zijn we de mogelijkheden voor I Kissed a Girl aan het verkennen."

In het programma gaan tien lesbische vrouwen in een Italiaans landhuis op zoek naar de liefde. Zij worden bij aankomst aan een andere vrouw gekoppeld en moeten op basis van een eerste kus bepalen of ze samen doorgaan. Elke twee dagen vindt een kiss-off plaats, waar duidelijk wordt of de koppels samenblijven of dat er kapers op de kust zijn. Wie bij de kiss-off geen zoen ontvangt van een andere kandidaat, moet naar huis.

Prince Charming

Het gaat volgens RTL voorlopig alleen om de vrouwelijke versie van het programma. Er is ook een mannelijke variant, I Kissed a Boy, met tien homoseksuele mannen. Ook deze Britse reeks is nu te zien op Videoland. Beide programma's worden gepresenteerd door zangeres Dannii Minogue.

Eerder was op Videoland de gay datingshow Prince Charming te zien, waarin een groep mannen in een landhuis vocht om één begeerlijke vrijgezel. Dit programma kreeg na drie seizoenen echter geen vervolg.

06 september '24 (11:51)

Langverwacht Beetlejuice-vervolg trekt veel bezoekers

Het langverwachte vervolg op filmklassieker Beetlejuice doet het goed in de Nederlandse bioscopen. De komedie met acteur Michael Keaton in de hoofdrol kwam donderdag direct binnen op de eerste plek van de Nederlandse bioscooplijst. Beetlejuice Beetlejuice trok de eerste avond bijna 10.000 bezoekers, meldt distributeur Warner Bros.

06 september '24 ( 8:48)

Hans Zimmer maakt muziek voor BBC-serie van Lord of the Flies

Hans Zimmer gaat de muziek componeren van de BBC-serie Lord of the Flies, naar het gelijknamige boek van William Golding. Daarnaast werd donderdag de cast voor de serie bekendgemaakt, meldt entertainmentwebsite Deadline. Zimmer is met name bekend van zijn muziek voor films als Pirates of the Caribbean, The Lion King, Gladiator en The Da Vinci Code.

06 september '24 ( 8:45)

Carrie ten Napel stelt verhalen van gasten voorop in nieuwe show

Carrie ten Napel wil in haar nieuwe Omroep MAX-talkshow Carrie op Vrijdag de verhalen van haar gasten vooropstellen. Na jaren aan tafel bij Op1 kijkt de presentatrice ernaar uit om zonder copresentator vanuit een voetbalclubhuis haar eigen, dynamische programma te maken, zegt ze tegen het ANP.

05 september '24 ( 8:32)

Nieuwe namen bekend van acteurs in zesde Grote Sinterklaasfilm

Gerard Joling heeft een rolletje bemachtigd in de zesde Grote Sinterklaasfilm. Ook diverse andere BN'ers maken hun opwachting: Royce de Vries, Rob Geus, Alberto Stegeman, Johnny de Mol en Danilo Kuiters staan eveneens op de aftiteling, is woensdag bekendgemaakt.

05 september '24 ( 8:17)

André Kuipers lanceert op 12 december podcast over carrière als astronaut

André Kuipers heeft een podcast gemaakt over zijn carrière als astronaut. In de podcast Kuipers en de Kosmos van BNR en Quest vertelt hij hoe het hem lukte om Nederlands eerste ruimtevaarder te worden met twee missies op zijn naam. De podcast is vanaf 12 september te beluisteren op alle podcastapps.

04 september '24 (20:47)

Only Murders in the Building krijgt vijfde seizoen op Hulu en Disney+

De serie Only Murders in the Building krijgt een vijfde seizoen. De nieuwe reeks zal opnieuw tien afleveringen tellen, meldt The Wrap.

04 september '24 (15:39)

Inside Out 2 in top 10 van best bezochte films ooit

De animatiehit Inside Out 2 is de top 10 van meest succesvolle bioscoopfilms binnengestormd. De film van studio Pixar bracht de afgelopen drie maanden ruim 1,66 miljard dollar op. Daarmee staat de sequel nu op de negende plek van titels die het meeste geld tot nu toe opleverden.

04 september '24 (14:10)

Martijn Krabbé deelt update over gezondheid: lijk het goed vol te houden

Martijn Krabbé heeft woensdag een update gedeeld over zijn gezondheid. In een bericht op Instagram laat hij weten dat hij het goed lijkt vol te houden. "Uiteraard met wisselend succes maar over het algemeen heb ik het gevoel dat er een soort status quo is ontstaan", schrijft Krabbé.

04 september '24 (13:59)

Marco Schuitmaker en Sander Lantinga doen mee aan De Verraders

Marco Schuitmaker is dit jaar een van de deelnemers aan de Halloweeneditie van het programma De Verraders. Dat maakte de zanger op Instagram bekend. "Ik mag het EINDELIJK vertellen!! Ik doe mee aan De Verraders Halloween", schrijft Schuitmaker.

04 september '24 (10:39)

Zieke Martijn Krabbé deelt selfie met vrouw

Martijn Krabbé heeft woensdag op Instagram weer van zich laten horen. De 56-jarige presentator deelde een selfie met zijn vrouw in de natuur. Er staat verder geen tekst bij de foto.