Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

John Goodman moordt in The Hangover Part III

Door Redactie Nationale Recreatiegids
schedule 3 min
location_on [xx]km
GRONINGEN (Novum) - John Goodman gaat een moordenaar spelen in The Hangover Part III. "Ik speel een man die graag mensen ombrengt en trainingspakken draagt", vertelde de Amerikaanse acteur aan talkshowpresentator Jimmy Fallon. "De film wordt heel anders dan de eerste twee en is bizar grappig."


Goodman heeft het zeer naar zijn zin gehad met hoofdrolspelers Bradley Cooper, Zach Galifianakis en Ed Helm. "Het zijn de leukste mannen om mee te werken en ze zijn allemaal ontzettend grappig", aldus Goodman. "Vooral Zach. Hij is een genie, maar ook de aardigste man die je ooit zult ontmoeten."

De 60-jarige Goodman is onder meer bekend van zijn rol als Dan in de komedieserie Roseanne en van de cultkomedie The Big Lebowski uit 1996 van de Coen Brothers. Hij is binnenkort te zien in hun drama Inside Llewyn Davis over muzikanten in het New York van de jaren zestig.

Het derde deel van The Hangover-filmreeks begint met de begrafenis van de vader van het personage van Galifianakis, liet regisseur Todd Philips onlangs weten. De eerste twee The Hangover-films draaiden om vrijgezellenfeesten. Het derde deel komt later dit jaar uit en wordt de laatste film over de 'Wolfpack'.

06 september '24 (14:25)

Gratis Delfts festival trekt de stekker eruit

Westerpop in Delft gaat ermee stoppen. Dat besluit maakte het bestuur van de organisatie. Het festival kan het hoofd in de huidige opzet niet boven water houden vanwege de gestegen kosten en aanhoudende inflatie. Door nu te stoppen wil de organisatie een faillissement voorkomen, meldt Omroep West.

06 september '24 (11:40)

Extra show van Acda en de Munnik in Ziggo Dome

Thomas Acda en Paul de Munnik geven volgend jaar op vrijdag 10 oktober een extra show in de Ziggo Dome. Eerder werd al een show op zaterdag 11 oktober aangekondigd, maar die was binnen tien minuten uitverkocht. De Poema's verzorgen het voorprogramma. Kaarten zijn direct in de verkoop gegaan.

04 september '24 (11:17)

Led Zeppelin-frontman Robert Plant volgend jaar in Carré

Robert Plant komt op 6 mei 2025 naar Koninklijk Theater Carré voor een optreden, heeft organisator MOJO woensdag bekendgemaakt. De kaartverkoop start vrijdag om 10.00 uur.

04 september '24 (10:40)

Medewerker Eurosonic die 335.000 euro verduisterde moet maand cel in

Een medewerker van het Groningse popfestival Eurosonic Noorderslag (ESNS) die tussen 2019 en 2021 meer dan 3 ton verduisterde, heeft een celstraf van een maand gekregen. Dat meldt RTV Noord.

03 september '24 ( 8:48)

Honderden geluidsklachten bij gemeenten over Mysteryland

Bij de gemeente Haarlemmermeer en de buurgemeente Haarlem zijn afgelopen weekend meer dan zeshonderd klachten binnengekomen over geluidsoverlast door het festival Mysteryland. Een woordvoerder van de gemeente Haarlemmermeer heeft een bericht hierover van NH Nieuws bevestigd.

02 september '24 ( 9:04)

10.000 mensen bij gratis show Acda en de Munnik in Vondelpark

Zo'n 10.000 mensen hebben zondag de gratis show bijgewoond van het muzikale duo Acda en de Munnik in het Vondelpark in Amsterdam. 's Ochtends vroeg stonden fans al in de rij. "Dat was ouderwets heerlijk om terug te zijn in het Vondelpark", schrijft De Munnik op Instagram.

30 augustus '24 ( 8:44)

Armin van Buuren keert terug naar Rotterdam met A State of Trance

Armin van Buuren keert volgend jaar terug naar Ahoy Rotterdam met A State of Trance. Het trance-evenement vindt plaats op 21 en 22 februari 2025. Dat maakte de dj donderdag bekend in zijn radioprogramma op zijn eigen platform. Van Buuren werkt dit keer samen met Insomniac Europe, de Europese tak van de Amerikaanse organisator Insomniac.

28 augustus '24 ( 8:40)

Kaartenverkoop Hullabaloo gaat rap, alleen nog voor zondag kaarten

De kaartverkoop voor het tweedaagse Groningse festival Hullabaloo gaat harder dan normaal. Alle weekendtickets zijn al uitverkocht en ook de dagtickets voor zaterdag 7 september zijn uitverkocht, meldt de organisatie.

27 augustus '24 ( 8:42)

Willemijn Verkaik geeft concert in DeLaMar Theater ter ere van 25-jarige carrière

Willemijn Verkaik geeft een concert omdat ze 25 jaar op het podium staat. Het concert, getiteld 25, vindt plaats in het DeLaMar Theater op 12 april. "Mijn carrière voelt als een fantastische reis die ik met mijn publiek heb mogen delen", aldus Verkaik. "25 jaar, het is toch ongelooflijk!"

26 augustus '24 (12:07)

NS gebruikt historische treinen en uniformen op Monumentendag

De NS haalt ter gelegenheid van Open Monumentendag twee monumentale treinen van stal. De Mat '46 en de Mat '54 uit het Spoorwegmuseum worden zaterdag 14 september aan elkaar gekoppeld om als één trein een paar keer van Utrecht Maliebaan naar Den Dolder, Bilthoven en Amersfoort Centraal te rijden. Reizigers worden aan boord begeleid door medewerkers in historische uniformen. "Het gaat om historische treinen, er is dus geen airco aanwezig", aldus de NS.